KARABÜK / SAFRANBOLU - Ali Baba İlkokulu

Nis

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün emaneti emin ellerde

Nis

GSB Safranbolu Gençlik Merkezi okulumuzda öğrencilerimize 23 Nisan coşkusu yaşattı. Sınıflarımızı süsleyerek öğrencilerimizle oyunlar oynadılar. Öğrencilerimizin yüzlerinde gülücük yaşattıkları ve hayatlarında güzel bir anı bıraktıkları için teşekkür ediyoruz.

Mrt

Mahallemizde Bulunan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Gençlik Merkezinde Çocuklarımızla Spor ve Sinema Etkinliği Gerçekleştirdik

Şbt

Safranbolu İtfaiye Müdürlüğü Personeli Okulumuzda Öğrencilerimize Yangın Bilgilendirmesinde Bulundular. Öğrencilerimiz Hem Bilgilendiler Hem de Çok Eğlendiler.Safranbolu İtfaiyesine İlgilerinden Dolayı Teşekkür Ediyoruz.

Ara

Safraboluspor Kulübü Okulumuzda Öğrencilerimiz İle Spor Etkinliği Gerçekleştirdi.

Kas

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde rahmet, minnet ve saygı ile andık.

Kas

29 Ekim Kutlamaları